8 mei 2015 In de media

Feyenoord vs Vitesse naar maandag 11 mei 20.00 uur

De wedstrijd Feyenoord vs Vitesse is definitief vastgesteld op maandag 11 mei 20.00 uur. De wedstrijd moest worden uitgesteld op last van politieacties in Rotterdam.
Het gemeentebestuur van Rotterdam zag zich genoodzaakt de wedstrijd uit te stellen.

Vitesse, Feyenoord en Eredivisie CV hebben uitermate teleurgesteld gereageerd op de verplaatsing van het duel. Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse: “Iedereen keek uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord van aanstaande zondag. Ruim 500 supporters zouden de tocht maken naar De Kuip. Dat dit door omstandigheden buiten ons om ernstig is verstoord blijft moeilijk te behappen.

Ondanks pogingen juridische stappen te ondernemen bleek het verplaatsen van het duel de enige optie. Nu duidelijk is dat het belangrijke duel maandag plaats gaat vinden, gaan we er alles aan doen voor onze supporters om alsnog op een prettige manier af te kunnen reizen naar Rotterdam.”

Kaartverkoopinformatie

Voor de wedstrijd waren ruim 500 kaarten verkocht. Supporters die onverhoopt niet meer kunnen meereizen, kunnen hun geld terugkrijgen. Supporters kunnen hiervoor tot en met maandag 11 mei 12.00 uur een online formulier invullen. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. Ga naar Vitesse.nl/feyenoord-vitesse en vul het formulier in.

Supporters die niet mee reizen dienen hun omwisselbiljet te bewaren. Het aankoopbedrag wordt dan zo snel mogelijk teruggestort.

De supportersbussen vertrekken om 17.30 uur vanaf de Noordzijde van GelreDome.

Supporters die gebruik maken van de autocombi kunnen hun omwisselbiljet omwisselen bij parkeerplaats P5C, vanaf 18.30 uur.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: