24 februari 2017 In de media

Focus volledig op uitduel vs Go Ahead Eagles

Natuurlijk, de bekerkoorts wordt heviger, maar voor nu telt binnen de selectie alleen de wedstrijd van aanstaande zondag vs Go Ahead Eagles.
Vitesse speelt in acht dagen drie belangrijke uitwedstrijden. Bij de eerste, zondag om 12.30 uur, ligt de primaire focus. In zijn totaliteit kijkt hoofdtrainer wel naar de gehel week. "Deze trainingsweek hebben we het alleen over Go Ahead Eagles gehad. Dat is onze eerste tegenstander, verder kijken heeft voor nu geen zin. Met drie duels in één week kijk ik wel naar mijn spelersgroep, welke spelers ik nu volledig tot mijn beschiking heb en wie mogelijk pas later inzetbaar is."

Kijkend naar de fitheid van de ploeg heeft Fraser vooralsnog niet veel reden tot klagen, buiten de blessure van Maikel van der Werff natuurlijk. "Ja, Maikel moeten we nog wel even missen. Verder ziet het er goed uit en hebben we ook vandaag weer met een grote groep kunnen werken. Het betekent wel dat ik afwegingen moet maken. In grote lijnen ben ik daar wel uit, maar als staf hebben we nog even om daar definitief de keuzes in te maken."

Terwijl Vitesse haar laatste twee duels niet wist te winnen, won de ploeg van Hans de Koning twee van haar laatste drie duels. Eerst werd in Nijmegen met 1-2 van NEC gewonnen en vervolgens moest ADO Den Haag er met 3-1 aan geloven in De Adelaarshorst. In de meest recente speelronde werd echter met 1-0 in Limburg verloren van Roda JC. " Ik verwacht een furieus Go Ahead Eagles", aldus Fraser. "Ik dek wel dat ze zo gaan beginnen en ons onder druk willen zetten. We weten wat we daar kunnen verwachten. Iedereen weet dat de sfeer in De Adelaarshorst intens kan zijn, maar dat is alleen maar mooi."

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: