5 september 2016 In de media

Foor hoopt Ajax te halen

Een veld tussen de duinpannen en bollenvelden van Noordwijkerhout geldt als decor voor het competitiedebuut van Navarone Foor bij Vitesse.
Met 45 minuten in de tweede divisie tegen VVSB is een maand vol blessureleed voor de Betuwenaar ten einde.

Hij was blij. Opgetogen zelfs. "Het is heerlijk om weer op het veld te staan. Om te voetballen", sprak Navarone Foor. "Dit is weer een stap vooruit. Ik heb nu een week om nóg fitter te worden. Nóg sterker. Natuurlijk hoop ik voor de wedstrijd tegen Ajax bij de wedstrijdselectie te zitten."

Foor (25) overlegde gistermiddag in Noordwijkerhout pas zijn eerste competitieminuten van dit seizoen. De Betuwenaar die deze zomer een sensationele en spraakmakende overgang van NEC naar aartsrivaal Vitesse maakte, deed mee bij het beloftenteam van de Arnhemse club.

Bij VVSB werd, na een 0-1 voorsprong bij rust, met 3-1 verloren.

"Dat is vervelend, maar voor mij was het vooral zaak weer lekker ritme op te doen", legde Foor uit. "Ik heb redelijk rustig aan gedaan. Ik ben net terug van een enkelblessure en wilde niets riskeren. Ik ben niet ontevreden."

Foor raakte vlak voor de start van de competitie geblesseerd. Hij miste zo vier duels van Vitesse en werd veroordeeld tot een inhaalrace. "De maand augustus duurde erg lang", zei de Betuwenaar. "Ik heb echt uitgekeken naar deze wedstrijd."
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: