6 april 2017 In de media

Foor maakt alleen belangrijke goals

Navarone Foor staat op vijf goals bij Vitesse. Saillant detail: als hij scoort, verliest de Arnhemse club niet. Zijn treffer tegen Heracles in Almelo van woensdagavond heeft de eredivisionist zelfs drie mooie punten opgeleverd.
,,Of die goal tegen Heracles de mooiste is, kan ik niet zeggen”, reageert Foor. ,,Het was wel een belangrijk doelpunt. We hadden daarna alleen vaker moeten scoren.”

Bekerfinale
Foor zat de afgelopen dagen in een maalstroom van emoties. Eerst de derby tegen zijn oude club NEC (2-1 zege), daarna zijn hoofdrol tegen Heracles. ,,Het is steeds snel schakelen”, zegt hij. ,,Dit is heel belangrijk. We willen alles, hè. De beker winnen en vierde worden in de eredivisie. Dus kijken we snel weer vooruit naar een nieuwe wedstrijd.”

De bekerfinale, die wierp ook in Almelo zijn schaduw weer vooruit. ,,Daar kijk ik echt naar uit”, stelt Foor. ,,De derby is speciaal, maar een finale is groter. Straks zit De Kuip vol. Daar kunnen we geschiedenis schrijven. Als club Vitesse, maar ook als speler. Dat is echt speciaal.”

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: