3 februari 2020 In de media

Foor vertrekt naar Al-Ittihad Kalba

Navarone Foor vertrekt per direct naar Al-Ittihad Kalba uit de Verenigde Arabische Emiraten. De middenvelder kwam in de zomer van 2016 transfervrij over naar Vitesse. Hij speelde drieënhalf seizoen in het geel-zwart en won in 2017 de TOTO KNVB Beker in Arnhemse dienst.
In zijn eerste seizoen als Vitessenaar wist de middenvelder gelijk de KNVB Beker te winnen. Bij Vitesse speelde Foor ruim honderd officiële competitieduels en wist hij in de Eredivisie veertien keer het net te vinden. Ook maakte Foor in negen Europese wedstrijden zijn opwachting.

Technisch directeur Marc van Hintum: “Navarone heeft zich altijd als een voorbeeldige prof gedragen. Hij heeft dag in dag uit keihard gewerkt en zijn prestaties waren uitstekend. Het is een jongen waar je altijd op kon terugvallen. Daarnaast was het ook een prettige persoonlijkheid, die goed lag in het team. Nadat hij transfervrij is binnengekomen in 2016 gunnen wij hem deze stap van harte. Voor Vitesse was het een financieel aantrekkelijke deal. Bovendien hebben we met het aantrekken van Sondre Tronstad al voorgesorteerd op een mogelijk vertrek van Navarone.”

In de Verenigde Arabische Emiraten speelt ook een andere oud-Vitessenaar. Thulani Serero komt sinds afgelopen zomer uit voor Al-Jazira.

Vitesse bedankt Foor voor zijn jaren in het geel-zwart en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière!

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: