7 december 2019 In de media

Foor: ‘Bijtekenen is geen optie’

Niet alleen Bryan Linssen vertrekt na dit seizoen transfervrij bij Vitesse. Ook Navarone Foor en Tim Matavz kunnen Arnhem gratis en voor niets verlaten. Dat meldt de Gelderlander zaterdagochtend.
Het contract van het trio loopt na dit seizoen af. Alledrie kiezen ze ervoor om niet bij te tekenen bij Vitesse, schrijft de krant. "Bijtekenen is als transfervrije speler geen optie", licht Foor toe. "Dat is profvoetbal. Ik kijk verder. Alles ligt nu bij mij zelf. Met Vitesse wachten zware weken. We moeten de vrije val een halt toeroepen. We steken in een crisis. Maar er is ook hernieuwde energie. Zeker bij mij."

Foor is bezig aan zijn derde jaar bij Vitesse. Hij was twee seizoenen lang basisspeler, maar dit jaar zat hij onder Leonid Slutsky ook regelmatig op de bank. Interim-trainer Joseph Oosting lijkt het in ieder geval in Foor te zien zitten, want de Gelderlander meldt dat hij zondag in de basis staat tegen Feyenoord.

Foor noemt het 'frustrerend' dat hij zich steeds terug moet knokken bij Vitesse. "Dan zien trainers het eerst niet zitten en worden later fouten hersteld. Dat is een gebrek aan waardering, ja. Een gebrek aan vertrouwen. En in mijn ogen ook onnodig. Voetbal is soms een vreemde wereld."

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: