18 december 2018 In de media

Fotoreportage spelersbezoek na Vitesse vs VVV Venlo

Er viel weer wat te lachen na de zege van Vitesse op VVV-Venlo. De hele selectie en staf kwamen dan ook in een goede stemming naar Supportershome Monnikenhuize afgelopen zaterdagavond.
Tijdens het traditionele bezoek kwamen aanvoerder Maikel van der Werff en hoofdtrainer Leonid Slutskiy aan het woord. Van der Werff sloot weer aan bij de selectie na een vervelende blessure. Of hij weer fit is: "Wat mij betreft wel. De staf bepaalt wanneer ik er weer in mag, maar ik kan meespelen tegen Kozakken Boys." De aanvoerder ging ook in op de afgelopen weken, waarin het spel en de resultaten tegenvielen. 

Hoofdtrainer Sluyskiy vertelde ook over de mindere resultaten. "De supporters hebben beter gepresteerd dan wijzelf de afgelopen tijd. Jullie waren top, wij niet", aldus de trainer. Hij wenste alle supporters fijne feestdagen na afloop van de nog komende wedstrijden. 

Tot slot kwam een van de meest opvallende, maar tegelijk minst opvallende stafleden aan het woord. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om te kijken hoe het met Nicky Hofs is en wat zijn rol is binnen de staf. Observeren is een kwaliteit van Hofs en hier vertelde hij dan ook het nodige over. 

De Arnhemmer deed ook de loting voor het laatste Vitesse-thuisshirt dat in 2018 in het home gewonnen kon worden. Supporter Wilma werd de gelukkige. Na het verloten was er natuurlijk de mogelijkheid om met spelers en staf op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Vice-aanvoerder Bryan Linssen en hoofdtrainer Slutskiy bleven langere tijd in het supportershome om aan ieders wensen te kunnen voldoen.

Ook in het nieuwe jaar zullen alle Vitesse-supporters rond de thuiswedstrijden van Vitesse weer van harte welkom zijn in het supportershome.
 

Supportersvereniging Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: