13 juni 2016 In de media

Frans Thijssen signeert zaterdag in Arnhem

Voormalig Vitesse-speler en -trainer Frans Thijssen signeert komende zaterdag het boek ‘Het geheim van Ipswich’ in Arnhem.
Hij is van 14.00 tot 15.00 uur te gast bij boekhandel Hijman Ongerijmd.
 
Frans Thijssen, veertienvoudig international, sloot zijn lange spelerscarrière in 1991 af bij Vitesse. Hij maakte deel uit van de ploeg die promoveerde naar de Eredivisie en werd in 1989 in dienst van Vitesse uitgeroepen tot Beste Speler van de Eerste Divisie.
 


Frans Thijssen, auteur Tom van Hulsen en Arnold Mühren

 
‘Het geheim van Ipswich’ is geschreven door Tom van Hulsen, voormalig hoofdredacteur van Voetbal International, die ook bij de signeersessie aanwezig is. Het boek gaat over de tijd die Frans Thijssen en Arnold Mühren doorbrachten bij Ipswich Town. Ze waren de twee eerste Nederlandse fullprofs in Engeland, veranderden het spel van de ploeg en wonnen met Ipswich Town in 1981 op sensationele wijze de UEFA Cup, door in de finale AZ ’67 te verslaan. Frans Thijssen werd dat jaar gekozen tot Voetballer van het Jaar in Engeland.
 
Frans Thijssen (64) speelde achtereenvolgens voor NEC, FC Twente, Ipswich Town, Vancouver Whitecaps, Nottingham Forest, Fortuna Sittard, FC Groningen en Vitesse en nam met Oranje onder meer deel aan het EK van 1980. In het seizoen 1995/96 was hij bovendien hoofdtrainer van Vitesse. Op zaterdag 18 juni – één dag voor Vaderdag – signeert Thijssen ‘Het geheim van Ipswich’ tussen 14.00 en 15.00 uur in boekhandel Hijman Ongerijmd aan de Grote Oord 15 in Arnhem. Het boek kost 19,99 euro.
 

Portmanroad / Foto’s TvH

Hoofdsponsor: