26 juni 2016 In de media

Fraser baalt van korte training: ‘Heel erg zonde’

Spelers en staf van Vitesse hadden vanmiddag de eerste stappen op het trainingsveld nog niet gezet, of ze konden weer naar binnen.
De eerste trainingssessie in aanloop naar het nieuwe seizoen werd door noodweer al na een kwartier afgebroken, tot teleurstelling van de hoofdrolspelers en de tweeduizend aanwezige toeschouwers.

,,We hadden een complete groep van 22 man, het was lekker druk en ik vond de opkomst met de rook schitterend", aldus hoofdtrainer Henk Fraser over zijn korte debuut op het trainingsveld van Vitesse. ,,Dan is het heel erg zonde dat het weer tegenzat."

Bliksemstart
Ook Navarone Foor zag niet aankomen dat de eerste training gestaakt zou worden. Vitesse werd door onweer al na vijf minuten naar binnen gedreven en toen staf en spelersgroep het even later opnieuw probeerden, werd de sessie na tien minuten definitief gestaakt door het noodweer. ,,Het was wel een bliksemstart", grapte de van aartsrivaal NEC overgenomen Foor. ,,Ik baal wel want ik heb hier echt naar uitgekeken. Het begon net lekker te lopen toen we definitief naar binnen moesten. Erg jammer, vooral voor de supporters."
 

'In Georgië doorgetraind'
Valeri Qazaishvili wist meteen weer dat hij terug was in Nederland. ,,Hier regent het zelfs volop in de zomer." De aanvallende middenvelder was blij de spelers binnen konden schuilen voor het noodweer. ,,Dat was in Georgië wel anders geweest. Daar zouden ze gewoon verder gaan met trainen.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: