3 augustus 2016 In de media

Fraser en Sturing coachen op G-toernooi

Het meest bekende G-toernooi van Nederland, in Barendrecht, wordt vandaag weer gehouden.
Alle deelnemers kijken al weken reikhalzend uit naar dit jaarlijkse evenement in Zuid-Holland. Het wordt de 24e editie op Sportpark de Bongerd. Aan het toernooi – georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal (CBV) in samenwerking met de KNVB, Fonds Gehandicaptensport, BVV Barendrecht en de sponsors ING, PWC en Staatsloterij – nemen maar liefst 400 G-voetballers deel die in de tenues van clubs uit het betaald voetbal spelen en worden gecoacht door de trainers van de profclubs.

De clubs leveren allemaal een bijdrage, door belangeloos wedstrijdkleding beschikbaar te stellen. Daarnaast zijn ook de topscheidsrechters die wekelijks fluiten in de Eredivisie present op dit voetbalfeest, dat vrij toegankelijk is voor bezoekers. Sportiviteit, plezier, respect en gelijkwaardigheid staan hoog in het vaandel tijdens het G-voetbaltoernooi.

Namens de Arnhemmers zijn de trainers Henk Fraser, Edward Sturing en bijna de hele Vitesse-trainersstaf in Barendrecht aanwezig. Zij offeren belangeloos hun vrije dag op voor de G-voetballers.
 

KNVB – Bew. SV / Foto’s SV

Hoofdsponsor: