7 augustus 2016 In de media

Fraser heeft waanzinnig gevoel na eclatante zege Vitesse

Henk Fraser is voorlopig koploper met Vitesse na de 4-1 uitzege tegen Willem II.
"Ik kijk nog niet meteen naar het koploper-verhaal", zegt de trainer. "Maar vooral de overwinning, de eerste uitwedstrijd en vier doelpunten geeft een waanzinnig gevoel. Ik ga niet ontkennen dat er wel een bepaalde spanning was bij mij. Het begin was ook wat nerveus. Normaal heb ik wat meer rust, maar als ik wat zenuwachtiger ben, ga ik meer lachen. Maar nu lach ik van blijdschap."

Van Bergen

"We hebben bepaalde ambities en het is aan ons om dat waar te maken. We hebben mensen die het op kunnen vangen als we met schorsingen en blessures en vormverlies te maken krijgen. Mitchell van Bergen doet het voornamelijk zelf. Hij is talentvol, dat ziet iedereen. Professionaliteit en mentale weerbaarheid zijn ook kwaliteiten.

Ondanks zijn leeftijd is hij al bezig met al die zaken. Het wordt in de toekomst waarschijnlijk heel erg genieten van deze man. Als hij goed genoeg is, is hij ook oud genoeg. We hebben een gezamenlijk doel. Vandaag heeft Ricky van Wolfswinkel ons in de wedstrijd geholpen, maar je ziet ook hoe Zhang invalt. Die zal ook heel belangrijk zijn voor de ploeg."
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: