30 september 2016 In de media

Fraser houdt vertrouwen in basis

Vitesse speelt zaterdagavond tegen FC Groningen met hetzelfde elftal als vorige week. Drie spelers haakten af, maar zijn allemaal weer hersteld.
De ploeg van trainer Fraser zakte zondag in Enschede door de ondergrens en verloor met 2-1 van FC Twente. Toch houdt de coach het vertrouwen in hetzelfde elftal. Rashica viel al vroegtijdig geblesseeerd uit met een spierblessure in het bovenbeen.

De Kosovaar is echter snel hersteld en trainde deze week weer volop mee. Ook Adnane Tighadouini moest afhaken, maar is opgelapt en staat tegen Groningen opnieuw in de basis. Maikel van der Werff ging zondag ziek naar de kant, maar ook hij is speelklaar voor de confrontatie met het team van Ernest Faber.

FC Groningen heeft het al jaren lastig in Gelredome. De laatste keer dat de club uit het hoge Noorden won in Arnhem was in 2008. Wel is FC Groningen inclusief het bekerduel tegen Capelle al vijf duels op rij zonder nederlaag. Bij Vitesse is Yeini nog geblesseerd. Zhang is door Vitesse vrijgegeven om interlands te spelen met China. Dauda is nu de tweede spits in de selectie achter Van Wolfswinkel.

Opstelling Vitesse: Room, Leerdam, Kashia, Van der Werff, Kruiswijk; Nakamba, Foor, Baker; Rashica, Van Wolfswinkel en Tighadouini
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: