22 april 2018 In de media

Fraser niet blij met Sturing: ‘Een aantal opmerkingen waren heel eng’

Henk Fraser is allesbehalve blij met uitspraken van Edward Sturing. Laatstgenoemde volgde Fraser eerder deze maand op na diens ontslag bij Vitesse. “Een aantal opmerkingen van Sturing waren heel eng. Dat ga ik met hem bespreken”, zei Fraser zondag bij De Tafel van Kees. Ook liet de inmiddels clubloze coach weten dat hij in de winterstop had kunnen overstappen naar een andere club.
Om welke opmerkingen van Sturing het precies gaat, wilde Fraser niet zeggen. Dat Sturing zei ‘de discipline te hebben aangehaald’, zit niet helemaal lekker bij Fraser, erkende hij. Ook baalde Fraser ervan dat hij vlak voor het einde van de competitie werd ontslagen. "Ik had in de winter al een bepaalde keuze kunnen en misschien wel moeten maken. Welke keuze dat was? Een andere club, maar die kan ik natuurlijk niet noemen. Ik heb ook te maken met collega's die ik niet af kan vallen”, aldus Fraser, die volgens Hans Kraay jr. naar FC Groningen kon.

Hoewel de resultaten de laatste weken uitbleven, had Fraser het gevoel dat de doelstelling behaald ging worden. "Volgens mij stonden we gewoon vol op de play-offplekken, de plaats waar Vitesse de laatste tien jaar gemiddeld eindigt. Het was onze doelstelling om de play-offs te halen en dat zat er gewoon in."

Voetbalzone / foto’s SV

Hoofdsponsor: