17 augustus 2017 In de media

Fraser rekent op zieke Rashica

Milot Rashica ontbrak bij Vitesse op de laatste training in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Roda JC. De buitenspeler heeft darmklachten.
"Hij heeft wat last van zijn darmen. Het is vooral ook, dat we hem niet in de groep willen hebben, zodat hij eventueel anderen aan zou kunnen steken”, aldus trainer Henk Fraser.

"Het is uit voorzorg dat we hem naar huis hebben gestuurd. We nemen aan en gaan ervan uit dat hij morgen absoluut deel uitmaakt van de groep. Het gevoel is positief, dat hij erbij kan zijn.”

Fraser ziet in Charlie Colkett de meest logische vervanger, als Rashica toch niet zou kunnen spelen. "Maar we hebben meer opties. Je zou ook Mitchell van Bergen, Mason Mount of Navarone Foor op die positie op kunnen stellen”, aldus Fraser.

Fraser loopt niet weg voor de favorietenrol tegen Roda JC. "Respect dwing je af over een bepaalde periode. Laat ik voorop stellen, dat we nog heel veel te bewijzen hebben, maar als je kijkt naar de afgelopen jaren zou het onlogisch zijn, als ik zou doen alsof we de underdog zijn. Wij moeten uitspreken dat we naar Roda JC gaan voor de drie punten en dat is ook absoluut het geval”, aldus Fraser, die tegen Roda JC dezelfde basiself het veld in wil sturen, als Rashica fit genoeg is om te starten.
 

TG / Foto’s SV

Hoofdsponsor: