15 december 2016 In de media

Fraser ziet stijgende lijn: ‘Vanaf morgen gaat onze focus op Feyenoord’

Vitesse had woensdagavond in de KNVB Beker geen kind aan Jodan Boys, dat met 4-0 werd verslagen. Coach Henk Fraser is blij dat zijn ploeg zich niet liet verrassen door de zaterdag Hoofdklasser uit Gouda.
Vitesse kwam al snel op 2-0 en kon daarna achterover leunen. "Ik denk dat we alle reden hebben om tevreden te zijn", blikte Fraser terug in gesprek met FOX Sports. "We hebben de 'nul' gehouden en gewonnen. Bovendien zitten we bij de laatste acht. Als je kijkt naar andere uitslagen en naar hoe moeilijk sc Heerenveen en AZ het hadden… Dat mocht ons niet overkomen. Ik vond onze eerste helft niet goed. Daar zat een beetje de irritatie bij mij."

"Maar ik heb ook heel veel positieve punten gezien", vervolgde de oefenmeester. "Als je kritisch wilt zijn, moet je ook altijd de positieve punten belichten. Dit was een wedstrijd op zich en we moesten er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken. Vanaf morgen zullen we ons op Feyenoord richten. Het gaat nu beter met ons, maar ik ben altijd realistisch. We zijn er nog lang niet."

Voetbal Primeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: