26 februari 2017 In de media

Fraser: “Het was vechtvoetbal en dat is vaak slordig”

Vitesse won op bezoek bij Go Ahead Eagles met 1-3. Toch zat Henk Fraser niet rustig op de bank in Deventer, want de trainer vond zijn ploeg eigenlijk helemaal niet goed spelen. Hij voorspelde van te voren al een lastig duel en die voorspelling kwam ook uit.
"Vooral ons begin was niet goed. We wisten van te voren dat het begin lastig zou worden, want we hadden erop gerekend dat Go Ahead scherp zou beginnen", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Bij vechtvoetbal is het vaak slordig en dat was het ook in het begin. We hadden bijvoorbeel vaak de afvallende bal niet. Dat soort dingen storen me wel. 

Fraser zag Eloy Room en Navarone Foor uitvallen met blessures. "Het is altijd vervelend als mensen af moeten haken. Ik kan nu nog niks zeggen over de ernst van de blessures. Misschien weet ik straks meer, maar maandag of dinsdag is waarschijnlijker. Ik verwacht dat het bij Foor wel meevalt, maar Room weet ik nog niet", aldus de trainer, die uiteindelijk wel tevreden was over het verloop van de wedstrijd. "Het gaat om winnen en dat hebben we gedaan. Nu ga ik lekker Feyenoord-PSV kijken op FOX Sports", lacht hij.
 

FC Update / Foto’s SV

Hoofdsponsor: