26 juni 2016 In de media

Fraser: ‘Ik vind Leerdam een uitstekende speler’

Hij leek op weg naar de uitgang, maar onder de nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser heeft banneling Kelvin Leerdam zowaar weer uitzicht op speeltijd bij Vitesse.
,,Ik vind Leerdam een uitstekende speler", zegt Fraser, die de verdediger bij Jong Oranje en Feyenoord al meemaakte. ,,Ik heb ook altijd een goede relatie met hem gehad. De club is hier leidend in maar ik ben blij dat hij weer kan aansluiten.

Hij is gewoon één van de ploeg nu en ik hoop dat we hiermee de discussie kunnen sluiten. We zijn allemaal volwassen genoeg om te beseffen dat Vitesse boven alles gaat."

Leerdam werd vorig seizoen tot twee keer toe door trainer Rob Maas verbannen naar de beloftenploeg. De verdediger leek op weg naar de uitgang maar krijgt onder Fraser toch weer een kans bij Vitesse.

De oud-Feyenoorder verscheen zondag ook op het trainingsveld voor de eerste sessie van het seizoen. De rentree bij de hoofdmacht was echter van korte duur voor Leerdam. Vitesse moest de training al na een kwartier staken vanwege noodweer.
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: