21 februari 2020 In de media

Geef zondag gul voor Stichting Jaimy (Kinderen met kanker)

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV vindt de jaarlijkse collecte voor Stichting Jaimy plaats.
Vitesse werkt al jaren samen met de stichting en wil hiermee een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van Stichting Jaimy: Kinderen met kanker, weer even kind laten zijn.

De collectanten staan zondag bij de toegangsdeuren van de promenade.

Wat is Stichting Jaimy
Oprichters van Stichting Jaimy, Hein en Tonny van Boxel, verloren hun zoon Jaimy op 9-jarige leeftijd, aan de verschrikkelijke ziekte. Jaimy zag gedurende zijn ziekbed dat er weinig speelgoed beschikbaar was voor zijn medepatiëntjes. Om die reden is hij zelf gestart met het inzamelen van speel- en leermateriaal voor andere kinderen. Hein en Tonny van Boxel zetten zich nu in om kinderen in vijf kinderoncologische centra in Nederland te voorzien van goederen, voornamelijk speel- en leermateriaal, en om mee te helpen in het realiseren van speciale speelruimten voor de kinderen.
Voor meer informatie over Stichting Jaimy kun je terecht op www.stichtingjaimy.nl.

Amabassadeur Theo Janssen 
Theo Janssen is als ambassadeur verbonden aan stichting Jaimy. Theo: "Hoe klein het initiatief ook is, voor kinderen met kanker brengt Stichting Jaimy wel elke dag dat beetje extra. Speelgoed waarmee kinderen ook weer even kind kunnen zijn. Kinderen met kanker zijn namelijk ook gewoon kind. Het is zo belangrijk dat zij naast al die ellende ook weer even plezier kunnen ervaren."

Bedankt voor jouw bijdrage!

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: