8 maart 2019 In de media

Geel-zwart feestje: Vitesse vs Feyenoord

De topwedstrijd vs Feyenoord staat zondag 10 maart op het programma (aftrap 14.30 uur). Om er met z’n allen weer een geel-zwart feestje van te maken in GelreDome, lees je hieronder meer informatie.
Geel-zwarte feestje 
Vorig jaar versloeg Vitesse Feyenoord met 3-1 en was het een geel-zwart feest in GelreDome. Weten de Arnhemmers dit seizoen weer te winnen? Ook voor de seizoenkaarthouders valt er vanalles te winnen. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er namelijk gedraaid aan het Vitesse-rad. Alle aanwezige seizoenkaarthouders maken kans op verschillende prijzen, waaronder een Merida-Mountainbike, Vitesse-shirts, een horloge van Gassan en een cadeaucheque t.w.v. €75,- van Only for Men.   

Tickets 
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s gesloten. Het is zondag nog wel mogelijk om online kaarten te kopen. Meer informatie over de kaartverkoop vind je op Vitesse.nl/tickets. Deze  vakken zijn al uitverkocht: 111, 112, 113, 116, 117, 118, 119.

Na afloop 
Na afloop van de wedstrijd is de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is. 

Tribune 
Vitesse verzoekt haar supporters vriendelijk, maar ook met klem, om bewust te zijn van wie je meeneemt naar het stadion. We willen er een geel-zwart feest van maken. Elke seizoenkaarthouder is en blijft verantwoordelijk voor degenen die hij of zij meeneemt naar GelreDome. Indien je als seizoenkaarthouder ticket(s) hebt bijgekocht, moeten alle bezoekers bij dit duel tegelijkertijd het stadion betreden. Iedereen in en rondom het stadion moet zich desgevraagd kunnen identificeren.

Voor Feyenoord-supporters is er plaats in het uitvak, waarvoor de kaartverkoop via Feyenoord is verlopen.

Vitesse / foto’s SV

Hoofdsponsor: