20 september 2016 In de media

Geel-Zwart GelreDome meer en meer zichtbaar

Ondanks dat Vitesse afgelopen zaterdag in prachtige Airborne-shirts speelde, is er steeds meer geel-zwart zichtbaar in GelreDome.
Nadat in de zomerperiode een begin werd gemaakt met een aantal aanpassingen, was tijdens de wedstrijd vs Go Ahead Eagles al een stuk meer zichtbaar. Voor de start van de competitie werden de dug-outs al in de tribunes verplaatst en kreeg de perstribune enkele rijen hoger een nieuwe bestemming.

De hoeken van het stadion waren bij de eerste thuiswedstrijd al enigszins aangepast, maar na de zwarte rand was daar afgelopen zaterdag ook de gele LED-verlichting bijgekomen. Niet te missen in diezelfde hoeken zijn natuurlijk de banieren van Theo Bos, Just Göbel, Edward Sturing en Charly Bosveld.

Het geeft de thuiswedstrijden van de Arnhemmers meer en meer de gewenste geel-zwarte uitstraling. Nu de seizoenkaarthouders ook hun tribunesjaal (vroege verlengers) of reguliere fansjaal (overige seizoenkaarthouders) gratis kunnen afhalen, neem het geel-zwarte gehalte alleen maar toe.

Tot slot zijn de vlaggen bij de line-up ook veranderd. Waren deze eerst nog enkel geel en zwart, nu wordt er tevens gezwaaid met de vlaggen van de namen die de vier tribunes hebben gekregen.

De familie van de naamgevers van de tribunes waren uitgenodigd om bij de eerste wedstrijd met zichtbare banieren aanwezig te zijn. Zij ontvingen uit handen van algemeen directeur Joost de Wit een sjaal van hun familielid.

Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: