2 oktober 2011 In de media

Geel-zwart Blauw-wit huwelijk

Dat er eenheid kan ontstaan tussen twee supporters met een voorliefde voor een andere club bleek enkele weken geleden maar weer uit een verzoek dat bij Vitesse binnenkwam.

René Nijhuis, zoon van oud-Vitesse doelman Ben Nijhuis en broer van Ilona Leijenaar-Bijhuis, vertelde dat zijn zus ging trouwen met een supporter van sc Heerenveen. Broer en zus zijn zelf fervent Vitesse-aanhangers.

René heeft met een videocamera de training van Vitesse bezocht. Daar werd hij warm ontvangen door John van den Brom. Samen met enkele spelers heeft de hoofdtrainer/ coach een videoboodschap ingesproken voor het bruidspaar. De hoofdtrainer nodigde het bruidspaar uit voor de wedstrijd van zaterdagavond.

Op vrijdag 9 september hebben Ilona en Michel hun liefde voor elkaar bezegeld en voor de beide voetbalclubs zichtbaar gemaakt met een gecombineerd wedstrijdshirt. Zaterdagavond zat het kersverse bruidspaar met hetzelfde shirt in GelreDome om hun clubs aan te moedigen. Vitesse en de Supportersvereniging Vitesse wensen het kersverse bruidspaar heel veel geluk toe.

Michiel en Ilona zaterdagavond op de West-tribune

VitesseVandaag / Supportersvereniging Vitesse (foto)

Hoofdsponsor: