23 juli 2016 In de media

Geen tweede wedstrijd FOX Sports Cup: compensatiemogelijkheden

De tweede wedstrijd van FOX Sports Cup op zaterdag 23 juli, PSV vs West Bromwich Albion, is op last van de burgemeester van gemeente Arnhem afgelast.
De wedstrijd Vitesse vs FC Porto om 15.30 uur gaat wel door.

Organisator van de FOX Sports Cup, Match IQ, is er ondanks inspanningen niet in geslaagd om op korte termijn een andere tegenstander te vinden voor de tweede wedstrijd op zaterdag 23 juli. Hierdoor wordt slechts één wedstrijd gespeeld. De gehele organisatie betreurt het ten zeerste dat het toernooi op deze manier moet eindigen. Het is erg spijtig dat het handelen van een kleine groep grote gevolgen heeft voor veel voetballiefhebbers. Match IQ heeft samen met Vitesse en FOX Sports gesproken om tot een gezamenlijke oplossing te komen voor bezoekers van de tweede dag van de FOX Sports Cup.

Bezoekers met een kaart voor de tweede dag van de FOX Sports Cup hebben de keuze uit en van de drie onderstaande mogelijkheden:

  1. Eredivisie Voetbalkadocard t.w.v. € 7,50. Deze is in te wisselen in alle fanshops in Nederland voor merchandise of voetbalkaarten;
  2. Kortingsvoucher online ticketshop Vitesse.nl;
  3. Kortingsvoucher t.w.v. 50% van de dagwaarde van de toegangskaart voor de FOX Sports Cup dag 2. In te wisselen in de online ticketshop van Vitesse voor één van de eerste vijf thuiswedstrijden van Vitesse

Om aanspraak te maken op één van bovenstaande mogelijkheden kun je hier het formulier invullen of downloaden. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Kaarten dienen samen met het compensatieformulier voor maandag 1 augustus digitaal te worden ingeleverd.

Vakantieveilingen en ActievandeDag.nl Voor bezoekers die kaarten hebben gekocht via Vakantieveilingen en ActievandeDag.nl is geen compensatie mogelijk.

Dagverkoop Voor de wedstrijd Vitesse vs FC Porto kunnen kaarten worden gekocht via Vitesse.nl/online of aan de stadionkassa’s. De stadionkassa’s zijn vanaf 13.30 uur geopend. Kaarten voor de wedstrijd worden tegen het reguliere tarief verkocht. Compensatie is mogelijk via bovenstaande procedure. Klik hier voor alle tarieven.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen verdere rechten worden ontleend. Zonder enige nadelige erkenning en onder alle voorbehoud van alle rechten.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: