28 mei 2010 In de media

Vitesse weer in KNVB categorie 2

Vrijdag maakte de KNVB bekend dat vier tot vijf clubs in ere- en eerste divisie met punten in mindering seizoen 2010-2011 starten. Dat geldt niet voor Vitesse.

Kesler: puntenaftrek 4 of 5 clubs

Komend seizoen beginnen vier tot vijf clubs in de ere- en eerste divisie de competitie wegens financieel wanbeleid met punten in mindering.Dat heeft Henk Kesler,directeur betaald voetbal van de KNVB,aangegeven.

Kesler wilde niet zeggen om welke clubs het gaat.De clubs kunnen nog in beroep gaan tegen de maatregel.Daarna geeft de bond pas openheid van zaken.

Bekend in dat Willem II,Veendam en MVV in grote financiële problemen verkeren. Over Veendam is zelfs het faillisement uitgesproken.De club is daartegen in beroep gegaan en hoopt nog steeds een nieuwe proflicentie te bemachtigen.

Bron: NOS Teletekst pagina 807


Geen puntenaftrek voor Vitesse 

Vitesse heeft aan Org bevestigd dat de Arnhemse club op donderdag 27 mei de officiële bevestiging schriftelijk heeft ontvangen van de KNVB Licentiecommissie.

Vitesse is ook komend seizoen in de KNVB categorie 2 ingedeeld. Hierdoor is uitgesloten dat er sprake zou kunnen zijn van puntenmindering voor Vitesse aan de start van het seizoen 2010-2011.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: