21 april 2010 In de media

Gehavend Jong Vitesse/AGOVV haakt af in de titelstrijd

Dinsdagavond 20 april speelde Jong Vitesse een thuiswedstrijd tegen Jong Helmond Sport. De ploeg van trainer Hans van Arum leed met 0-4 een gevoelige nederlaag
Met een veredelde A1 speelde Jong Vitesse de wedstrijd tegen Jong Helmond Sport. De wisselingen in het elftal door de vele gebleseerden en wellicht de festiviteiten rondom het kampioenschap van de A1 eisten hun tol. De wedstrijd ging met 0-4 verloren.

Een overzicht van de laatste wedstrijden in het seizoen 2009-2010:
Maandag 26 april, 18.30 uur: Jong FC Twente – Jong Vitesse (Trainingscentrum Hengelo)
Maandag 3 mei, 18.30 uur: Jong Vitesse – Jong FC Groningen (Let op, andere locatie: Sportpark De Schuytgraaf, Arnhem)

Gehavend Jong Vitesse haakt af in de titelstrijd

Jong Vitesse/ AGOVV heeft gisteravond de laatste kans op het kampioenschap in de belof­tencompetitie verspeeld. De ploeg van trainer Hans van Arum ging in Gendt onderuit tegen hekken­sluiter Jong Helmond Sport: 0-4.

De forse nederlaag kwam niet echt als een verrassing, aangezien Vites­se aantrad met een handvol spe­lers uit de A1. Het team van Van Arum had dit seizoen succes, voor­al door de inbreng van spelers die recent aansloten bij de hoofd­macht. Van hen kwam gisteravond niemand in actie.

„ Je hebt me nooit horen vertellen dat we kampioen moesten wor­den”, aldus Van Arum, die nog twee competitieduels speelt met zijn ploeg. „Het beloftenteam is een opleidingselftal. Het is fantas­tisch dat een aantal spelers uit het beloftenteam de afgelopen weken overeind is gebleven in het eerste elftal. Dat ze vervolgens vandaag niet meededen bij ons, is van min­der belang. We hebben de doelstel­ling voor dit seizoen gehaald. En dat is handhaving, zodat we op het hoogste niveau actief blijven.”

Jong Vitesse stond binnen het kwartier met 2-0 achter en moest toen met tien man verder, na een rode kaart voor Roy de Ruiter na een vermeende elleboog.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: