23 juni 2011 In de media

Genaro Snijders verlengt contract bij Vitesse

Genaro Snijders heeft donderdag 23 juni zijn contract bij Vitesse verlengd. De aanvaller tekent een contract dat hem tot 30 juni 2012 aan de Arnhemmers bindt. Vitesse TV sprak na afloop van de ondertekening met Genaro Snijders.

Snijders speelde in totaal 34 competitiewedstrijden voor Vitesse. In het seizoen 2009|2010 werd de 21-jarige aanvaller een half seizoen uitgeleend aan FC Omniworld. In Almere speelde hij elf wedstrijden en maakte hij zijn eerste treffer in het betaald voetbal. Zijn totaal stond aan het einde van het seizoen op drie goals.

De snelle aanvaller raakte in maart tijdens een wedstrijd van Jong Vitesse ernstig geblesseerd aan zijn knie. De kruisbandblessure die hij opliep houdt hem al een aantal maanden aan de kant. Snijders hoopt in januari 2012 weer op het veld te staan.

Snijders zelf is erg blij met het nieuwe contract. “Ik ben hier erg blij mee. Zeker nu ik al een paar maanden met een zware blessure aan de kant sta. Mooi dat de club vertrouwen in mij heeft uitgesproken”, zei de Vitessenaar tegenover Vitesse TV

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: