22 augustus 2016 In de media

Gepasseerde Qazaishvili: ‘Ik ben het niet eens met de trainer’

Een verrassing was het niet, maar begrip opbrengen voor zijn reserverol in het met 0-1 gewonnen uitduel met Roda JC kon Valeri Qazaishvili amper.
,,Het kwam voor mij niet onverwachts omdat de trainer de laatste weken niet tevreden was met mijn optredens", zegt de gepasseerde Georgiër, die vorige week tegen ADO Den Haag na een uur werd gewisseld. ,,Ik ben het niet mee eens met de trainer. Ik wil altijd spelen en ik vond ook niet dat ik vorige week tegen ADO slecht speelde. Desondanks ben ik wel blij met de drie punten."

Henk Fraser vindt dat hij een aantal van zijn luie aanvallers moet triggeren. ,,Spelers moeten zich kapot werken. Dat hoort bij de speelstijl en zo kunnen we ook afschuwelijke wedstrijden winnen”, zegt de Vitesse-trainer, die vindt dat Qazaishvili veel meer van zichzelf moet eisen.

,,Hij blijft in mijn ogen ook één van de beste spelers van de eredivisie vanwege zijn speciale kwaliteiten op de helft van de tegenstander. Ik moet hem nu zo ver zien te krijgen dat hij die speciale kwaliteiten niet één keer, niet twee keer, maar tien keer per helft laat zien. Ik heb hem lang laten staan en ik heb nog steeds vertrouwen in hem.”
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: