11 januari 2017 In de media

Gerrit Breeman nieuwe voorzitter Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem”

Gerrit Breeman treedt toe tot het bestuur van de Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem”. Breeman volgt Kees Bakker op als voorzitter.
De 61-jarige getogen Arnhemmer wordt ook lid van de Raad van Commissarissen van Vitesse.
 
Breeman groeide op in Arnhem. Na zijn universitaire opleiding volgde een lange carrière in de woningbouw. Sinds 2000 is Breeman directeur en bestuurder van Volkshuisvesting Arnhem.
 
Breeman over zijn toetreding: “Als getogen Arnhemmer heb ik al sinds kinds af aan een band met Vitesse. Vitesse en Arnhem is een eenheid. Toen ik gevraagd werd om bestuurder te worden bij Vitesse begon mijn hart sneller te kloppen omdat ik enerzijds supporter ben en anderzijds omdat het in het verlengde ligt van de werkzaamheden die ik nu al doe. Als bestuurder bij Playing for Success Arnhem ken ik de club van binnenuit. Ik kijk er naar uit om als bestuurder bij te dragen aan de continuïteit en stabiliteit van Vitesse.”
 
Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem” is de houder van het gouden aandeel van Vitesse. Supportersvereniging Vitesse en Business Club Vitesse-GelreDome zijn hierin vertegenwoordigd. Zij kiezen samen een onafhankelijke voorzitter. Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem” is gerechtigd één persoon te benoemen die zitting neemt in de Raad van Commissarissen van Vitesse. Het Stichtingsbestuur heeft bepaald dat Breeman ook toetreedt tot de Raad van Commissarissen van Vitesse.
 
Kees Bakker, die onlangs tot Gouden Vitessenaar is uitgeroepen en sinds 2003 bestuurlijk actief was bij Vitesse, treedt toe tot de Raad van Advies. Door het vertrek van Bakker wordt Yevgeny Merkel als langstzittend RvC-lid voorzitter van de Raad van Commissarissen van Vitesse.
 
Raad van Commissarissen
Yevgeny Merkel | voorzitter
Gerrit Breeman | lid
Valeriy Oyf | lid
 
Stichtingsbestuur Vitesse-Arnhem
Gerrit Breeman | voorzitter
Albert van ’t Blik | lid
Henk Parren | lid
 
Directie Vitesse
Joost de Wit | algemeen directeur
Mohammed Allach | technisch directeur
 
Raad van Advies
Cor Guijt
Jan Snellenburg
Bert Roetert
Kees Bakker

 
Vitesse / VitesseTV

Hoofdsponsor: