2 april 2014 In de media

Gert Cleassens donderdag terug in Arnhem

Oud Vitesse-speler Gert Claessens keert donderdag terug naar Arnhem. Hij is gast bij de door de Supportersvereniging Vitesse georganiseerde Werder Bremen – Vitesse history avond.
Gert Claessens speelde van winter 2001 tot 2004 voor Vitesse. De dynamische middenvelder was met zijn drive en loopvermogen erg populair in Arnhem. Hij speelde 85 wedstrijden voor Vitesse en scoorde 16 doelpunten voor de Arnhemmers. In 2002 schakelde hij met Vitesse het Duitse Werder Bremen uit in de UEFA Europa League. Claessens maakte toen een fantastisch doelpunt dat tot op de dag van vandaag nog altijd legendarisch is.

Gert Cleassens reageerde gelijk positief op de uitnodiging van de Supportersvereniging Vitesse om de History avond bij te wonen en zijn ervaringen met de Vitesse-supporters te delen. "Zeg maar wanneer ik er moet zijn. Het maakt niet uit wanneer voor mij. Ik zal zeker aanwezig zijn aangezien ik Vitesse nog altijd in mijn hart draag!", was zijn spontane reactie.

Gert Claessens reist donderdagavond ruim twee uur vanuit Tongeren België naar Arnhem en, later op de avond, ook weer terug naar huis. Fantastisch dat deze oud-Vitessenaar dit voor zijn supporters doet. Kom donderdagavond om 19.30 uur naar Supportershome GelreDome en herbeleef het gevoel van die fantastische wedstrijd en de unieke sfeer!
 

Weet u het nog?
Najaar 2002 speelt Vitessse tegen Werder Bremen voor de EUFA-cup. Na de fantastische 2-1 in GelreDome vertrokken ruim 1.500 Vitessenaren naar Bremen om daar getuige te zijn van een spektakelstuk waardoor Vitesse zich plaatste voor de volgende ronde waarin het aan moest treden tegen Liverpool. Vraag het de wat oudere supporters, en iedereen herinnert zich deze legendarische wedstrijden.

Donderdag 3 april vanaf 19.30 uur (supportershome opent om 19.00 uur haar deuren) kijken we terug op deze wedstrijden. Door middel van wedstrijdbeelden en interviews met onder andere Gert Claessens herbeleven we twee fantastische wedstrijden uit de Vitesse-historie.
 
De belangrijkste momenten uit de wedstrijden zullen op groot scherm te zien zijn en er zullen foto’s hangen die een goede impressie geven van de geweldige sfeer waarmee deze wedstrijden omlijst waren.
 
Kom Donderdag 3 april vanaf 19.00 uur naar het supportershome en haal samen met je mede-supporters herinneringen op aan dit avontuur.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: