12 februari 2018 In de media

Geslaagd geel-zwart feestje!

Wat een geel-zwart feestje moest worden, wérd een uitzinnig geel-zwart feestje. Het resultaat, de sfeer en alle activiteiten eromheen zorgden voor een fantastische middag. Met z’n allen konden we weer genieten van een kolkend GelreDome, zoals we dat zo graag zien!
Van een springkussen bij de hoofdingang tot een DJ op de Theo Bos-tribune (Zuid) en van schmink tot gamen tegen onze eSporter Paskie Rokus op de Charly Bosveld-tribune (Oost). GelreDome kleurde geel-zwart en de spelers maakten het feest compleet met een overtuigende 3-1 zege op Feyenoord. Ook de komende weken gaan we er alles aan doen om er een geel-zwart feestje van te blijven maken!

De wedstrijdorganisatie heeft alles op alles gezet om de wedstrijd en alles eromheen zo goed mogelijk te organiseren. Op een handje vol bezoekers waarvan de toegang tot het stadion is geweigerd na, is de wedstrijd vlekkeloos verlopen.

Supporters, bedankt voor de prachtige voetbalmiddag en tot zaterdag, wanneer we het thuis opnemen vs Excelsior (aanvang 18.30 uur).

 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: