12 augustus 2011 In de media

Gewijzigd parkeerbeleid tijdens Vitesse-wedstrijden

Vitesse roept de supporters op aanstaande zaterdag tijdig van huis te vertrekken om op tijd bij stadion GelreDome aan te komen. Werkzaamheden op de aanrijdwegen naar het stadion zorgen voor omleidingen.

Aan de A325 vinden wegwerkzaamheden plaats. Van Nijmegen naar Arnhem en van Arnhem naar Nijmegen is er maar één rijstrook open. In de rijrichting Nijmegen – Arnhem zijn daarnaast de op- en afritten bij Elst en OHRA afgesloten. Houd vanuit de richting Westervoort rekening met de Westervoortsebrug die nog steeds afgesloten is.

Gewijzigd parkeerbeleid
Seizoen(parkeer)kaarthouders ontvingen onlangs een brief. Hierin konden zij lezen dat met ingang van dit seizoen het parkeren op het terrein van GelreDome op wedstrijddagen van Vitesse wordt verzorgd door Traffic Support. Dit bedrijf is gespecialiseerd in parkeer- en verkeersdiensten. Bij andere evenementen regelt Traffic Support deze diensten al voor GelreDome. Samen met Traffic Support is gekeken hoe de parkeerservice gemakkelijker en comfortabeler kan worden gemaakt.

Seizoen(parkeer)kaarthouder waren voorheen gewend te parkeren op de parkeerzone die vermeld stond op de seizoenparkeerkaart. Vanaf de eerste thuiswedstrijd van Vitesse tegen VVV-Venlo zijn er geen parkeerzones meer, maar parkeerzijden (Oost en West).

Op het parkeerterrein van GelreDome geldt eenrichtingsverkeer. Supporters die hun plaats hebben op de Rollerside, Oost- of Noord-tribune, rijden aan via het Nijmeegseplein en parkeren op parkeerzijde Oost. Mindervaliden parkeren op parkeerzone Berlijn of Parijs (eveneens Oostzijde). Voor supporters die zitten op de Zuid- of West-tribune geldt: aanrijden via de Batavierenweg, vanuit Elderveld/ of de Nelson Mandelabrug. Zij parkeren op parkeerzijde West. Het is niet mogelijk om op het parkeerterrein van GelreDome van de westzijde naar de oostzijde te rijden of visa versa.

Losse parkeerkaarten kunnen gekocht worden bij de dienstdoende parkeerregelaars. Zij staan aan het begin van het terrein van GelreDome.

Parkeerplaats Rijnhal niet beschikbaar
De parkeerplaats bij de Rijnhal is bij de wedstrijd Vitesse-VVV-Venlo niet beschikbaar. Hier vindt zaterdag een evenement plaats.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: