18 april 2011 In de media

Gezellige SV-Paasbingo in Supportershome Monnikenhuize

Afgelopen vrijdagavond werd de jaarlijkse Paasbingo door de Activiteitencommissie van de Supportersvereniging Vitesse georganiseerd.

Het was even passen en meten om alle deelnemers een plekje te geven in Supportershome Monnikenhuize.

In een gezellige sfeer werden er diverse spelronden gespeeld.

De prijzen, geheel belangeloos beschikbaar gesteld door een groot aantal sponsoren die geel-zwart Arnhem een warm gevoel toedragen, logen er niet om. In de diverse bingoronden werden, onder andere, een fiets (aangeboden door Mantel Tweewielers), een hogedrukreiniger (aangeboden door Formido), een thuisshirt van Vitesse (aangeboden door Vitesse), diverse kaarten voor shows in GelreDome en een scala aan overige prijzen gewonnen.

Helaas waren er deze keer geen Vitesse-spelers aanwezig. De dag na de Paasbingo stond het duel tegen FC Groningen op het programma. Andere data waren door de vele activiteiten in GelreDome niet mogelijk. Dit mocht dit de pret echter niet drukken. Er werd fanatiek om de prijzen gespeeld. Het was muisstil tijdens de spelronden, terwijl men de teleurstelling niet onder stoelen of banken stak als een medespeler gelukzalig het onvermijdelijke ‘Bingo!’ door de zaal riep.

De volgende SV-activiteit is het Slotfeest op 20 mei. De Vitesse-staf en –selectie zijn dan aanwezig. Wij huldigen de kampioenselftallen, nemen afscheid van vertrekkende spelers en stafleden en maken bekend wie de Vitesse-speler van het Jaar is.

De Activiteitencommissie van de SV bedankt de volgende sponsoren:

Vitesse, GelreDome, Snelders Sport Elst, Douglas Kronenburg, Twinkle Kronenburg, Barrique Wijnhandel Theunens de Laar Oost Arhem, Polman Optiek Oosterbeek,
Mantel Tweewielers Rijkerswoerd, Bakkerij Teunissen Velp, Bloemenhuis Klimop Oosterbeek, Sport Gifts Arnhem, Plaza Rijkerswoerd, Formido Elst, Heineken, Pearl van Muilwijkstraat, Kippaleis Kronenburg, Grieks Restaurant Delphi Arnhem, JR promotions Vianen, Drankenhandel Sonsbeek, Wilke Tabak, LOC, Arma Verhuur Arnhem, ANAC Selfstorage Arnhem, Tempo Dulu Arnhem.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: