21 juni 2011 In de media

Gino Felixdaal in Jupiler League op zoek naar speelminuten

Gino Felixdaal gaat verder in de Jupiler League. De talentvolle verdediger kwam bij Vitesse nauwelijks aan de bak, zag zijn aflopende contract niet verlengd worden en zet zijn loopbaan nu voort bij Almere City. Dat weet de Gelderlander maandagavond te melden.
Zowel Vitesse als Almere City doet nog geen mededelingen over de vermeende transfer, maar volgens het regionale dagblad heeft Felixdaal een akkoord bereikt met de eerstedivisionist over een tweejarig contract. Almere City werd in het afgelopen seizoen laatste in de Jupiler League, maar bleef dankzij het faillissement van RBC Roosendaal voor het betaalde voetbal behouden.

De 21-jarige Felixdaal debuteerde in april van het vorige kalenderjaar in de hoofdmacht van Vitesse, toen hij negentig minuten meedeed in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Een week later deed hij ook de volle wedstrijd mee tegen Roda JC Kerkrade, maar in het afgelopen seizoen kwamen er slechts zeven competitieduels (waarvan vier als invaller) bij.

Genaro Snijders
De toekomst van Genaro Snijders ligt wel bij Vitesse. De aanvaller, die momenteel herstelt van een ernstige kruisbandblessure, heeft zijn contract in Arnhem met een jaar verlengd tot medio 2012. Snijders revalideert in Amsterdam en keert pas terug in Arnhem als hij volledig wordt vrijgegegeven voor de groepstraining: dit zal nog niet voor de winterstop zijn.

Voetbalzone

Hoofdsponsor: