28 december 2010 In de media

Go Ahead Eagles huurt Kevin van Diermen

Go Ahead Eagles heeft Kevin van Diermen (21) voor een half jaar gehuurd van Vitesse. Van Diermen is een tweebenige centrumverdediger, die in de selectie de plaats zal innemen van Marco Parnela, die is gestopt.

Van Diermen, die 39 duels speelde voor de eredivisieclub uit Arnhem, stond ruim een half jaar buitenspel wegens een kruisbandblessure. Hij is al weer enige tijd in training.

‘Wij zullen hem voorzichtig brengen', zegt trainer Andries Ulderink, die veel van de Spakenburger verwacht. ‘Een goede voetballer die ook nog eens fysiek sterk is.'

Vanaf maandag 3 januari sluit Van Diermen aan bij de selectie van Go Ahead Eagles.


Vitesse stalt Van Diermen bij Go Ahead Eagles

Vitesse verhuurt voor de rest van het seizoen Kevin van Diermen aan Go Ahead Eagles.
De verdediger herstelt van een kruisbandoperatie. Van Diermen (21) is bijna hersteld van een kruisbandblessure en heeft dit seizoen nog geen wedstrijd kunnen spelen.

Hij kwam in beeld bij de Deventer club na het plotselinge vertrek van Marco Parnela, die met profvoetbal is gestopt. In maart scheurde Van Diermen in het duel tegen FC Groningen de kruisband van zijn rechterknie af. ,,Sinds november ben ik weer fit, al heb ik nog geen wedstrijden kunnen spelen'', zegt Van Diermen. ,,Dat hoop ik bij Go Ahead te kunnen doen. Ik had meteen een goed gevoel toen ik benaderd werd. Bij Vitesse is de situatie wat veranderd sinds ik geblesseerd ben geraakt. Ik heb geen gesprek gehad en weet ook niet of ik anders kansen had gekregen.''

Kevin van Diermen heeft bij Vitesse een doorlopend contract tot 30 juni 2012.

GoAheadEagles / De Gelderlander

Hoofdsponsor: