6 augustus 2015 In de media

Gratis busvervoer SK-houders op donderdagavond

Vervoersmaatschappij Breng heeft zojuist bekend gemaakt dat seizoenkaarthouders van Vitesse donderdagavond gratis met Breng-bussen vervoerd worden. Lees de voorwaarden.
Op donderdag 6 augustus speelt Vitesse de return wedstrijd tegen Southampton.

Supporters die in het bezit zijn van een seizoenkaart 2014/2015 of 2015/2016 mogen op vertoon daarvan 2 uur voor en 2 uur na de wedstrijd gratis reizen met de Breng bussen in de regio Arnhem – Nijmegen (inclusief de extra bussen Arnhem Station – Gelredome v.v.).

Bezoekers die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen bij de chauffeur een kaartje kopen voor €4,50. Dit kaartje is geldig voor een reis vanuit de regio Arnhem – Nijmegen naar het stadion Gelredome en terug. De overstap op de pendelbus bij station Arnhem naar het stadion is inbegrepen.

Pendelbus van station Arnhem naar het GelreDome

Supporters die alleen vanaf het station met de pendelbus naar het Gelredome willen reizen en niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kopen het € 4,50 retourkaartje bij het kaartverkoopbusje (de OV-chipkaart is op de pendelbus NIET geldig). Het retourkaartje is tot twee uur na de wedstrijd geldig voor de terugreis.

Vanuit Duiven/Westervoort, Velp en Arnhem

Vanuit Duiven/Westervoort, Velp en Arnhem Rijkerswoerd rijden rechtstreekse bussen naar het Gelredome en terug, volgens dezelfde regeling als tijdens competitiewedstrijden. Ook voor deze bussen geldt: gratis voor seizoenkaarthouders, overige reizigers € 4,50, OV-chipkaart NIET geldig.

KidskaartjeKinderen onder de twaalf jaar, reizend met begeleider, kunnen een Kidskaartje kopen bij de chauffeur voor €1,-. Dit kaartje is 1,5 uur geldig.
 

Breng / Foto’s SV

Hoofdsponsor: