11 december 2012 In de media

Gratis Vitesse-sleutelhanger en -sjaal met Scoupy

Kom zaterdag 15 december naar Arnhem en scoor met je Scoupy-App een gratis Vitesse-sleutelhanger en -sjaal bij aankoop van een kaartje Vitesse – RKC.
MijnVitesse fanshop

Vorige week opende MijnVitesse, de nieuwe fanshop van voetbalclub Vitesse aan de Jansbinnensingel in Arnhem.

Met je Scoupy-App krijg je hier op zaterdag 15 december tussen 12.00 en 16.00 uur een gratis sleutelhanger met het logo van Vitesse. Download nu de Scoupy-App alvast in de iTunes Store of Google Play.

Gratis Vitesse sjaal
Als je zondag 16 december naar de wedstrijd Vitesse – RKC Waalwijk gaat, krijg je met SCOUPY nóg een mooie korting! Bij aanschaf van je kaartje ontvang je een gratis “met z’n allen achter Vitesse”-sjaal.

Deze sjaal kun je scoren bij een kaartje Vitesse - RKC

Ook krijg je korting op de Vitesse fleecedekens. Met je Scoupy-App betaal je € 10 i.p.v. € 14,95.

SCOUPY geeft je toegang tot vele lokale kortingscoupons op je Smartphone. Up to date en met een steeds wisselend aanbod. Wij verzamelen voor jou unieke, lokale kortingsacties, die alleen met de Scoupy-App te verzilveren zijn.

IJssculptuurfestival Arnhem
Zaterdag vindt ook het jaarlijkse ijssculptuurfestival in Arnhem plaats. Op het plein in het Musiskwartier zal zaterdag door een kunstenaar de Arnhemse John Frostbrug uit ijs worden gemaakt. SCOUPY is van de partij om iedereen waar nodig te helpen met het installeren van de Scoupy-App. Verder is ook de Mascotte van Vitesse “Vito” te zien op dit festival.

Scoupy

Hoofdsponsor: