27 maart 2010 In de media

Greene: Deze overwinning voelt echt goed

Hofs: “We hebben er met zijn allen voor geknokt”
De 2-1 overwinning op Willem II werd door Vitesse direct na afloop gevierd in de kleedkamer van de Arnhemmers. De opluchting was groot, ook bij doelpuntenmaker Serginho Greene: “Dit voelt goed. We hebben er vanavond hard voor gewerkt en het moest toch een keer gebeuren dat we thuis gingen winnen. Deze wedstrijd moest echt gewonnen worden. We hebben de drie punten ook dik verdiend.”

Greene zette Vitesse vlak voor rust op een belangrijk moment op 1-1. Uit een afgeslagen corner kwam de bal ineens voor de voeten van de middenvelder van Vitesse. “De bal ging omhoog en ik dacht ‘ik ga voor de tweede bal’ en hij ging er goed in. Ik dacht dat ik mooi scoorde, maar die van Santi was nog mooier”, zei Greene direct na afloop over zijn doelpunt.

Ook Nicky Hofs was blij met de overwinning. “Dit is zeker mooi. Het moest er gewoon een keer van komen. Ik denk zeker dat het een verdiende overwinning is. We hebben de gehele wedstrijd genoeg kansen gehad. Na de goal van Willem II hebben we het met zijn allen opgepakt en ervoor geknokt. We zijn er met het hele team achter gaan staan en het is mooi dat we daardoor twee keer scoren”, zei Hofs direct na de wedstrijd.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: