10 augustus 2012 In de media

Guram Kashia: ‘Nu de focus volledig op ADO’

Teleurstelling was op het gezicht af te lezen van Guram Kashia. De aanvoerder zag zijn ploeg ook donderdag weer kansen krijgen tegen FC Anzhi.
Een dag later heeft hij de knop weer omgezet en ligt de focus op het volgende duel: ADO Den Haag.

"Het is voorbij en dat moeten we accepteren", zegt Kashia over de uitschakeling van Vitesse tegen FC Anzhi donderdagavond. De ploeg van Guus Hiddink neemt het in de play-off ronde op tegen, opvallend genoeg, AZ. "Vandaag is weer een nieuwe dag en we staan aan de vooravond van een nieuw seizoen. Vanmorgen hebben we de focus op de eerstvolgende wedstrijd gelegd. Zondag moeten we er weer staan."

‘Leerzaam’, zo beoordeelde Vitesse’s aanvoerder de wedstrijden tegen FC Anzhi. "Het is absoluut goed voor ons geweest om deze duels gespeeld te hebben. Het is de ervaring die ons de das heeft omgedaan. Daarom zijn deze wedstrijden zeer leerzaam geweest. Dit is bagage voor iedereen en daar worden we alleen maar sterker en beter van."

Over de tegenstander zie Kashia: "Ik heb de oefenwedstrijd gezien tegen Newcastle United. In die wedstrijd stond het defensief goed bij ADO Den Haag. Maar wij gaan van eigen kracht uit en kijken eigenlijk alleen naar onszelf. Wij zijn klaar voor zondag en willen de competitie goed starten."

Vitesse.nl / Foto’s SV

Hoofdsponsor: