20 februari 2017 In de media

Halve finale KNVB-beker op groot scherm in Supportershome Monnikenhuize

Voor de supporters die niet meegaan naar Rotterdam naar de halve finalewedstrijd van de KNVB-beker tegen Sparta wordt door de Supportersvereniging Vitesse een alternatief geboden.
Het supportershome wordt op woensdag 1 maart a.s. om 19.30 uur opengesteld voor Vitesse-supporters die de wedstrijd willen volgen via het grote scherm. Uiteraard zijn de bar en snackcorner geopend met betaalbare prijzen. Het home zal tot een half uur na de wedstrijd geopend blijven.

Wil jij gezellig met mede Vitesse-supporters deze halve finale KNVB-beker wedstrijd van Vitesse bekijken op een groot scherm? Kom dan 1 maart a.s. om 19.30 uur naar de gezelligste voetbalhuiskamer van Arnhem en omstreken en steun onze jongens op weg naar een ticket voor de finale van de KNVB-beker!

Voor de wedstrijd stamppot eten
Mocht je vooraf ook nog samen met je medesupporters wat willen eten dan kun je je vooraf inschrijven (t/m 26 februari a.s.) voor een stamppotbuffet. De kosten hiervoor zijn 7,50 per persoon en kun je voldoen bij het muntenloket in het supportershome (goo.gl/NjMRmk).
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: