18 januari 2010 In de media

Halve seizoenkaart actie 09/10

Huidige seizoenkaarthouder, kies jouw voordeel! Lees de informatie en kies als huidige seizoenkaarthouder jouw voordeel.
Breng met het aanvraagformulier één of meerdere nieuwe seizoenkaarthouders aan en vul jouw gegevens op de achterzijde in. Voor elke aangebrachte en betaalde seizoenkaart kan je kiezen uit een van de volgende voordelen;

  • 20% extra prijsvoordeel op de halve seizoenkaart voor de nieuwe seizoenkaarthouder. Deze korting wordt direct verrekend bij de betaling van de halve seizoenkaart.
  • Waardebon t.w.v. € 50,- voor Vitesse Fanartikelen. Zodra de nieuwe seizoenkaarthouder het bedrag voor zijn/haar seizoenkaart betaald heeft wordt de waardebon per post aan de huidige seizoenkaarthouder verzonden.
  • Gratis VitesseMobiel abonnement waarmee je gratis met Vitesse-supporters belt en gratis sms-alerts ontvangt. Zie www.vitessemobiel.nl voor meer informatie over belbundels en de afhandeling. Bij nummerbehoud ontvang je bovendien 30 extra belminuten.

De voordelen zijn niet van toepassing bij het aanbrengen van een nieuwe Kids Club-seizoenkaart- of parkeerkaarthouder.

Stadionplattegrond en prijzen halve seizoenkaart

Kids Club seizoenkaart € 37,50
De Kids Club seizoenkaart is bedoeld voor leden van de Vitesse Kids Club en kan uitsluitend gebruikt worden door jeugd tot en met 14 jaar (geboren na 01/01/1995). Deze kaart geldt niet in combinatie met andere kortingen. Nog geen lid van de Vitesse Kids Club? Klik hier voor meer informatie.

Seizoenparkeerkaart € 57,50
Met een Vitesse-seizoenparkeerkaart kun je bij alle thuiswedstrijden van Vitesse je auto parkeren op het GelreDome-terrein. Indien je in het bezit bent van een gemeentelijke invalidenparkeerkaart, dan kom je in aanmerking voor een gratis parkeerkaart. Stuur een kopie van deze parkeerkaart voorzien van je naam en adresgegevens, samen met het aanvraagformulier voor je seizoenkaart naar Vitesse. 

Gezinskorting (Voorwaarde: samenlevend op één adres)
1e persoon – normale prijs
2e persoon – 10% korting
3e persoon – 10% korting
Vanaf 4e persoon – normale prijs

Wil je met andere seizoenkaarthouders die woonachtig zijn op hetzelfde adres in aanmerking komen voor de gezinskorting? Of wil je met een groep bij elkaar zitten? Dan dien je de aanvragen in één envelop op te sturen. Aanvragen die niet in één envelop bij Vitesse binnen komen, worden apart behandeld. Er kan dan géén aanspraak worden gemaakt op de gezinskorting of op plaatsen naast/bij elkaar.

Bestel hier jouw halve seizoenkaart ! Je kunt het bestelformulier downloaden en uitprinten. Dit formulier kun je dan invullen en opsturen naar Vitesse Fanservice.

Vitesse Fanservice
o.v.v. seizoenkaarten
Antwoordnummer 1312
6800 VC Arnhem
(postzegel niet nodig)

Voor het bekijken van het bestelformulier heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Klik hier om de gratis versie van Adobe Acrobat Reader te downloaden.

Bijlage Grootte
18-11-09-halve_seizoenkaart_L.pdf 356.75 KB
 
Vitesse.nl

Hoofdsponsor: