1 augustus 2018 In de media

Handige informatie Europese thuiswedstrijd

Vitesse speelt donderdagavond de eerste officiële thuiswedstrijd van seizoen 2018|2019. Lees hier handige informatie als je donderdag naar GelreDome komt.
Na de 2-2 vorige week in Roemenië, gaat de ploeg van hoofdtrainer Leonid Slutskiy er in GelreDome alles aan doen om de derde voorronde van de UEFA Europa League te bereiken.

Busvervoer Breng/Connexxion
De bussen van Breng/Connexxion rijden op dezelfde manier zoals bij reguliere thuiswedstrijden in de Eredivisie. Het enige verschil: niet op vertoon van je seizoenkaart, maar eenmalig op vertoon van je losse ticket kan je gratis gebruik maken van het busvervoer.

UEFA
Sinds dit seizoen mag er vanuit UEFA, en indien akkoord vanuit de autoriteiten, alcohol worden verkocht rondom Europese wedstrijden. Op de promenade zijn donderdagavond dus alcoholische dranken verkrijgbaar.

De UEFA ziet, net zoals voorgaande seizoen, wel streng toe op vuurwerk en op het vrijhouden van de trappen. Kortom, breng de club en vooral jezelf niet in diskrediet. Vuurwerk is ten strengste verboden. Ook dienen de trappen en vakopgangen vrij worden gehouden.

MijnVitesse (GelreDome)
MijnVitesse is donderdag vanaf 10.00 uur tot aan de aftrap geopend. Na de wedstrijd is MijnVitesse nog een half uur open. In de winkel bij GelreDome kan je onder meer terecht voor de nieuwe wedstrijdshirts, inclusief bedrukking.

Wegwerkzaamheden
Op verschillende plekken in en rond Arnhem wordt er aan de weg gewerkt. Check vooraf je route en houd rekening met enige drukte op sommige plekken in en rond Arnhem.

Tickets
Tickets voor deze Europese wedstrijd zijn in de voorverkoop t/m 1 augustus verkrijgbaar vanaf € 3,50 voor jeugd t/m 16 jaar en vanaf € 12,50 voor volwassenen. Op de wedstrijddag geldt een toeslag. Bestel dus nu jouw tickets via Vitesse.nl/tickets of in MijnVitesse (GelreDome) en ben er donderdag bij!
 

Vitesse / Foto SV

Hoofdsponsor: