26 april 2018 In de media

Handige informatie vs FC Twente

Vitesse neemt het zondag 29 april in de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie op vs FC Twente. In de sportieve strijd richting de play-offs willen wij er samen met onze trouwe supporters wederom een geel-zwart feestje van maken.
Geel-zwarte activiteiten

GelreDome kleurt zondag opnieuw geel-zwart. Zo draait er weer een DJ op de promenade van de Theo Bos-tribune (Zuid), kunnen supporters op de Charly Bosveld-tribune (Oost) gamen met en tegen Vitesse-eSporter Paskie Rokus en staat er een springkussen en schietwand voor de hoofdingang. Traditiegetrouw bezoeken de staf en selectie na afloop van de laatste thuiswedstrijd Supportershome Monnikenhuize. Voorafgaand aan de wedstrijd vindt er een sfeeractie plaats.

Vitesse-selectie naar het supportershome

Na afloop van de wedstrijd Vitesse vs FC Twente bezoeken de staf en selectie van Vitesse het Supportershome Monnikenhuize. Daar zal ook de Vitesse-speler van het jaar (seizoen 2017/18) bekend worden gemaakt. Alle Vitesse-supporters konden de afgelopen vier weken digitaal hun stem uitbrengen op de website van de Supportersvereniging Vitesse (www.vitesse.,org), tradioneel de organisator van de Vitesse-speler van het jaar.

De Vitesse-supporters kunnen op de foto met hun geel-zwarte voetbal helden of een handtekening scoren. De eerste vijf seizoenkaart verlengers zullen een meet & greet met hun favoriete speler hebben in het supportershome.

Tickets

Seizoenkaarthouders kunnen maximaal vier tickets bijkopen. Supporters die de afgelopen twee seizoenen met enige regelmaat Vitesse-wedstrijden hebben bezocht en geregistreerd staan als Vitesse-supporter kunnen vanaf vrijdagochtend vier tickets bestellen.

Tickets zijn eenvoudig en snel te bestellen via Vitesse.nl/tickets. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 17,- (jeugd t/m 16 jaar vanaf € 8,50). Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s vanaf 12.30 uur geopend. Let op: op de wedstrijddag geldt een toeslag van € 2,- per ticket. Kaartverkoop aan de stadionkassa is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders! 

Supporters FC Twente

Zoals altijd kunnen uitsupporters plaatsnemen in het uitvak. Zij kunnen zich voor de kaartverkoop richten tot FC Twente. In overleg met FC Twente zijn er in totaal 1.000 tickets beschikbaar voor het uitvak. Voor hen is de wedstrijd, op verzoek van de lokale autoriteiten, te bezoeken via georganiseerd busvervoer. Supporters van FC Twente die in het bezit zijn van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak) kunnen op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzegd worden. 

Na afloop

Na de wedstrijd zijn de stadionkassa’s geopend voor iedereen om zijn of haar seizoenkaart te verlengen!

Daarnaast is na afloop van de wedstrijd de Batavierenweg afgesloten, waardoor verkeer vanaf het GelreDome-terrein alleen linksaf kan slaan. Daarnaast is het na afloop niet direct mogelijk via de Noordzijde van GelreDome het terrein te verlaten. Advies is om na afloop wat langer in het stadion of Supportershome te blijven totdat de drukte wat minder is.
 

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: