5 augustus 2021 In de media

In memoriam Hans de Roo (Hansie Hansie)

Afgelopen maandag schrok ik enorm van de berichten op Facebook waaruit bleek dat jij in jouw slaap van ons heen bent gegaan.

Hansie, wat maak jij ons nou… is wat ik dacht en blijkbaar velen met mij gezien het enorme aantal berichten uit alle hoeken van de Vitesse familie. Ja familie, want dat zijn we en dat blijkt telkens maar weer als er een dierbare van ons onverwacht wordt afgenomen.

Maar jij was er niet zomaar één, nee Hansie jij was geliefd door een ieder die jou ook maar een beetje kende, een graag geziene gast die gezelligheid en een lach op ieders gezicht toverde, ondanks dat ik ook wel eens hoorde dat je je eigen uitdagingen in het leven had. Maar daar weet ik alleen verder niks van en dat zegt genoeg over jou.

Ik leerde je wat beter kennen tijdens de periode dat Juan in Nederland was, jouw grote vriend. Ik zag toen hoe je je over hem ontfermde en vond je een bijzonder mooi mens. Heel goed kende ik je verder niet, maar het is duidelijk dat dit als een bom inslaat bij alles en iedereen die jou wel kende, goed of oppervlakkiger, dat maakt ook even niet uit…

Hansie we gaan je missen en dat meen ik oprecht. Jij was een bijzonder mens, je voegde wat toe, wij gaan jou nooit meer vergeten.

Namens de SV en haar bestuur wensen we de familie, en naaste dierbaren heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies

Roderik van Veelen

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV - HdRFB

Hoofdsponsor: