11 april 2011 In de media

Hans Van Arum nieuwe trainer AGOVV Apeldoorn

Hans van Arum (44) volgt met ingang van volgend seizoen Hans de Koning op als trainer van AGOVV Apeldoorn. Vitesse verhuurd Van Arum aan de Apeldoorners.
De voormalige aanvaller van Vitesse, Willem II, RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles wordt woensdag gepresenteerd door de Eerstedivisionist.

Van Arum was in het verleden trainer van de amateurs van SDV Barneveld, VV Lunteren en RKHVV. In 2008 werd hij als coach van Hoofdklasser Sparta Nijkerk onderscheiden met de Rinus Michels Award voor de beste trainer in het amateurvoetbal.

Tot medio november was Van Arum assistent- en interim-trainer van Vitesse, maar na het ontslag van Theo Bos en de komst van Albert Ferrer was er voor hem geen plek meer in de technisch staf. Van Arum bezit nog niet over de hoogste trainerspapieren. Naar verwachting zal hij de opleiding Coach Betaald Voetbal in mei afronden.


AGOVV Apeldoorn vindt bij Vitesse haar nieuwe hoofdtrainer 

Hans van Arum is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van AGOVV Apeldoorn, meldt Voetbal International. De Amersfoorter volgt op Sportpark Berg en Bos Hans de Koning op, waar vanwege bezuinigingen afscheid van wordt genomen. Van Arum was tot voor kort assistent-trainer bij Vitesse van Theo Bos.

Toen Bos werd ontslagen fungeerde de 44-jarige Van Arum als tussenpaus, alvorens Albert Ferrer werd aangesteld als eindverantwoordelijke. Na de komst van de Spanjaard mocht Van Arum zijn oude plek weer innemen, maar welke dat precies was is sindsdien niet meer duidelijk geworden. Van Arum, ex-aanvaller van onder meer Vitesse en RKC Waalwijk, wordt woensdag gepresenteerd door De Blauwen.

De oud-oefenmeester van de amateurs van onder meer SDV Barneveld en RKHVV beschikt nog niet over de hoogste trainerspapieren, maar zal de opleiding Coach Betaald Voetbal waarschijnlijk volgende maand afronden. Drie jaar geleden ontving Van Arum de Rinus Michels Award voor de beste trainer in het amateurvoetbal. Toen behaalde hij prima resultaten bij Sparta Nijkerk.

VI / Voetbalzone

Hoofdsponsor: