29 juli 2011 In de media

Hartkamp wil van GelreDome ‘onneembare vesting’ maken

Zanger, tekstschrijver en producer Emile Hartkamp wil als mede-stadionspeaker bij Vitesse van de GelreDome weer een ‘onneembare vesting’ maken. “We moeten al 1-0 voorstaan nog voor het eerst fluitsignaal geklonken heeft.

Er moet actie zijn. De fans moeten wat beleven, als één blok achter hun club staan", vertelt de kersverse stadionspeaker. Hartkamp wil de supporters entertainen met bijvoorbeeld een andere muziekkeuze of interviews met spelers voorafgaand en tijdens de wedstrijd.

De zanger is ervan overtuigd dat hij als stadionspeaker zijn emoties de baas blijft bij een achterstand van Vitesse. "Wanneer de microfoon uit staat, floept er soms een term uit. Maar dat kan ik snel weer vergeten."

Hartkamp geniet van de extra emotie bij de derby tegen de club uit Nijmegen. "Voor de supporters zijn de twee belangrijkste wedstrijden zonder twijfel de wedstrijden tegen N.E.C. Mij zul je geen ‘NEK’ horen zeggen. Dat extra vuurtje tussen beide clubs is mooi, maar dat geldt ook voor respect voor de tegenstander. Ik zeg gewoon N.E.C."

Lees verder

Lees ook: Emile Hartkamp stadionspeaker van Vitesse

Gelderlander

Hoofdsponsor: