13 april 2012 In de media

Hattrickkaarten voor ADO, Excelsior én Ajax geblokkeerd

Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat de verstrekte kaarten via de Vitesse hattrickactie zijn geblokkeerd.
Het gaat hierbij niet alleen om de kaart voor de wedstrijd tegen Ajax, maar ook om die tegen ADO Den Haag (aanstaande zondag 15 april) en Excelsior (zaterdag 28 april).

Supporters die een passe-partout voor deze wedstrijden hebben gekocht via de Vitesse hattrickactie zijn inmiddels met een brief persoonlijk geïnformeerd over de blokkering van de kaarten. Reden van deze beslissing is dat grote delen van de kaarten op de zwarte markt via internet werden aangeboden. Vitesse raakte hierdoor het zicht op de persoonsgeboden toegangsbewijzen kwijt. In deze beslissing wegen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en wedstrijdbeleving van de eigen seizoenkaarthouders het zwaarst. Supporters die persoonlijk geïnformeerd zijn krijgen hun geld terug.

Ook de actie waarbij nieuwe seizoenkaarthouders die vóór 1 mei hun kaart aanschaffen een gratis kaartje voor de laatste competitiewedstrijd tegen Ajax ontvangen is afgelopen woensdag 11 april stopgezet.

Het is nog wel mogelijk losse kaarten voor de thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag, Excelsior en Ajax te kopen. Voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen ADO kunnen 4 kaarten per seizoen- of fankaart worden gekocht. Voor Vitesse vs Ajax kunnen seizoenkaarthouders 2 en fankaarthouders 1 kaart aanschaffen.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: