10 maart 2014 In de media

Havenaar 25 keer raak in de Eredivisie

Deze maand scoorde Mike Havenaar drie doelpunten, tegen Roda JC en NAC, waarmee zijn competitie-totaal bij Vitesse op 25 is gekomen.
Hij staat daarmee op een gedeelde elfde plaats van Eredivisie-topscorers van Vitesse, samen met Phillip Cocu en Pierre van Hooijdonk. Theo Janssen heeft zijn carrière afgesloten met 23 treffers waarmee hij op de 14e plaats staat.
Havenaar heeft dit seizoen nog de kans om de top 10 te bereiken; twee doelpunten in de laatste zeven wedstrijden zijn voldoende.

 
Mike Havenaar heeft inmiddels 72 competitiewedstrijden gespeeld voor Vitesse; Pierre van Hooijdonk had aanzienlijk minder wedstrijden nodig (slechts 29) om op hetzelfde totaal van 25 doelpunten te komen. Toch is Havenaar nog behoorlijk efficiënt als doelpuntenmaker: hij bezet ook hierbij de elfde plaats in de Eredivisie-historie van Vitesse.
Ook Lucas Piazon en Kelvin Leerdam hebben het dit seizoen heel aardig gedaan, zij staan met hun huidige doelgemiddelde op respectievelijk de zevende en twaalfde plaats.
 

 
Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: