14 oktober 2016 In de media

Henk Fraser wil resultaat

Vitesse hervat de competitie komend weekend met de uitwedstrijd tegen AZ.
Op weg naar het duel met de Alkmaarders kampt de selectie van de huidige nummer zes van de Eredivisie met wat personele problemen.

Trainer Henk Fraser twijfelt nog over zijn opstelling, maar wil hoe dan ook de punten mee nemen uit Alkmaar.Maikel van der Werff is geblesseerd geraakt aan zijn knie en kan niet spelen.

Hoe Fraser het gemis van de centrumverdediger gaat opvangen, weet hij nog niet. "Ik heb twee opties. Matt Miazga kan natuurlijk op de plek van Maikel spelen. Of we stellen Kosuke Ota op aan de linkerkant en schuiven Arnold Kruiswijk naar het centrum. Miazga staat fysiek zijn mannetje en is kopsterk. Dat kan tegen spitsen zoals Fred Friday en Wout Weghorst goed uitpakken."

Fraser verwacht een zware avond op bezoek bij de ploeg van John van den Brom. "Het is een zeer volwassen ploeg. Opbouwend zijn ze sterk maar ze zijn ook niet vies van een snelle counter. Veel ploegen zakken in tegen Vitesse, de mogelijkheid is er dat zij hetzelfde gaan doen.

Natuurlijk willen we graag goed, mooi en attractief voetbal laten zien. We komen alleen niet naar Alkmaar om de mensen daar te vermaken. We komen voor drie punten."
 

 
Voetbalzone / Foto’s SV

Hoofdsponsor: