15 juli 2016 In de media

Henk Fraser: ‘Persoonlijke aandacht belangrijk’

Henk Fraser gebruikt het trainingskamp ook om zijn nieuwe spelers beter te leren kennen. In de komende twee weken wil hij met alle 22 selectieleden kennismaken.
,,Ik ben bezig met individuele gesprekken. Dat doe ik niet in tien minuten, maar ik trek daar ongeveer een half uur voor uit omdat ik ook over bredere zaken wil praten. Persoonlijke doelen vind ik belangrijk, want die staan in relatie tot het team. Lewis Baker is daar een voorbeeld van. Hij wil meer scoren en meer assists geven. Dat is ook in het belang van het team. Hoe wil je dat gaan doen? Hoe kunnen wij daarin helpen? Bijvoorbeeld door meer spelers 'in de box' te krijgen."

,,Persoonlijke aandacht kunnen ze ook waarderen", vervolgt Fraser. ,,Kelvin Leerdam heb ik een week na mijn aanstelling gebeld om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Ik denk dat ieder mens dat kan waarderen. Zeker spelers. Persoonlijke aandacht is voor hen heel belangrijk. Vaak zijn het grote gasten. Sterk, tatoeages. Maar sommigen zijn ook gewoon nog heel jong."
 

Gelderlander / Foto’s SV

Hoofdsponsor: