9 april 2010 In de media

Henk-Jan Donderwinkel, RvC-lid Vitesse en SV Forumgast

Vrijdag 16 april 19.30 uur in het Supportershome Monnikenhuize. De SV Forumavond ‘Veiligheid en Beleid’. Samen met Maasbert Schouten en Leo van der Vliet is hij forumgast. Henk-Jan Donderwinkel stelt zich via Org voor.

Henk-Jan Donderwinkel is op Oudejaarsdag 1960 geboren ‘op’ Presikhaaf, en daar vervolgens ook getogen. Op zijn achttiende is hij op kamers gegaan in Twente en studeerde bestuurskunde aan de universiteit aldaar.

Tijdens zijn voetballoopbaan bracht hij de pupillen- en juniorentijd door bij Eendracht Arnhem. Daarna speelde hij zes seizoenen in het eerste elftal van zaterdagderdeklasser v.v. Drienerlo te Enschede.
In de zaal schopte hij het maar liefst tot de hoofdklasse. Naar eigen zeggen had hij kennelijk toen al iets met stadions met een dak er boven….. al gaat er niets boven een mooie groene grasmat in de van spanning zinderende buitenlucht!

Na afronding van zijn studie keerde Henk-Jan terug naar Arnhem en vervolgens naar Velp, waar hij nog eens tien jaar voetbalde bij VVO.

Sinds 1986 heeft Henk-Jan een eigen adviesbureau op het gebied van organisatie en management. Sinds begin dit jaar heeft hij het, in al die jaren groot gegroeide, bedrijf achter zich gelaten en heeft met een tiental (oud-)collega’s een nieuw bureau opgezet.

Al vanaf zijn zevende jaar ging Henk-Jan op het fietsje vanaf Presikhaaf langs het park met de gelijknamige naam en door park Angerenstein naar Nieuw Monnikenhuize. Een door zijn moeder en oma vakkundig gefabriceerde geelzwarte vlaggenstok met dito (groot!) dundoek werd veilig vervoerd aan de stang.
Sindsdien heeft hij onvoorstelbaar weinig thuiswedstrijden gemist en dan praten we toch over zo’n 42 jaar Vitesse.

Sinds 1 december 2003 is Henk-Jan lid van de raad van commissarissen van Vitesse.
Hij is blij met hetgeen we sindsdien bereikt hebben, teleurgesteld over hetgeen nog niet is gelukt.

Spandoek op Zuid; september 2009

Henk-Jan Donderwinkel is, naast RvC voorzitter Maasbert Schouten en manager veiligheidszaken van Vitesse Leo van der Vliet, forumgast tijdens de SV forumavond met als thema ‘veiligheid en beleid’ op 16 april om 19.30 uur in het Supportershome Monnikenhuize.

Supportersvereniging Vitesse

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: