11 mei 2011 In de media

Henk ‘Charly’ Bosveld zaalvoetbaltoernooi 2011

De 10e editie van het toernooi werd op zaterdag 7 mei plaats in de sporthal in Elderveld gespeeld. Tijdens dit jubileumtoernooi streden vier teams om de eer onder bezielende leiding van het arbitrale duo Martin en Gerard.

Vlak na tienen werd er afgetrapt voor de eerste wedstrijd tussen titelverdediger The Red Devils en Jong Forza Aelbrecht. De kampioen van vorig jaar won de openingswedstrijd overtuigend met 8-1. 

The Red Devils wisten van hun vijf wedstrijden er vier te winnen en een gelijk te spelen. Dat was voldoende om de titel te prolongeren en zo de eerste prijs weer in de wacht te slepen.

Het snelste doelpunt werd al na negen seconden gescoord door Jessica van team Zooitje Ongeregeld. Een knappe prestatie.

De wedstrijdbal ging naar Jessica

Na elke wedstrijd werden er strafschoppen genomen voor de penaltybokaal. Dit toernooi voor de deelnemende doelmannen bleef spannend tot de allerlaatste strafschop. De keepers Fernando (Zooitje Ongeregeld), Marc (Forza Aelbrecht) en Marcel (The Red Devils) deden nauwelijks voor elkaar onder. Uiteindelijk ging Marcel er met de bokaal vandoor.

Alle teams verdienen een groot compliment voor de vertoonde sportiviteit. Toch sprong er één team er net bovenuit en ging de Sportiviteitprijs naar Jong Forza Aelbrecht.

Aanvoerder Andy van The Red Devils met de beker

Eindklassement:

1. The Red Devils.
2. Forza Aelbrecht.
3. Zooitje Ongeregeld.
4. Jong Forza Aelbrecht.

Penalty-bokaal:

1.Marcel (The Red Devils)
2.Marc (Forza Aelbrecht)
3.Fernando (Zooitje Ongeregeld)
4.Guido (Jong Forza Aelbrecht) 
 
Sportiviteitsprijs:

Jong Forza Aelbrecht

 

Toernooivaantje en de bekers

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: